Welkom in de wereld van rozenkwekerij Porta Nova! Een wereld waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar ons bedrijf zich specialist in het rozen kweken mag noemen door onze werkwijze. Respectvol voor mens en milieu met als uitgangspunt absolute topkwaliteit.

Products

News

PORTA NOVA LEVERT AAN GROOTHANDELAREN IN HEEL EUROPA

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Porta Nova is momenteel bezig met een grootschalige campagne die gericht is op samenwerking met groothandelaren in heel Europa. Het gezamenlijke initiatief Porta Nova Promotion Days heeft plaatsgevonden in diverse steden in Europa met als belangrijkste doel om de hoogste kwaliteit te garanderen in de hele aanvoerketen. ‘De campagne loopt al geruime tijd en nu […]

Read more

EEN PRACHTIG ONTWORPEN BLOEMENJURK VAN PORTA NOVA VOOR FLOREVER DOOR CYRILLE RIBET

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Bloemsierkunstenaar Cyrille Ribet heeft onlangs zijn talent getoond door een levendige bloemenjurk te creëren voor Florever met Red Naomi-rozen van Porta Nova. Cyrille beschrijft zijn stijl als asymmetrisch met een vleugje ikebana. Hij is geboren in Normandië, geroemd om zijn geweldige geschiedenis, prachtige kustlandschappen en indrukwekkende musea. Cyrille heeft zijn designvaardigheden op jonge leeftijd ontwikkeld […]

Read more

VIKY’S CREATIEVE PORTA NOVA-TAFEL EN HAAR LIEFDE VOOR BLOEMSIERKUNST

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Nu ze 37 is, wordt Viky Vangampelaere’s liefde voor de bloemsierkunst alleen nog maar meer versterkt door het feit dat haar twee dochters langzaam in haar creatieve voetsporen volgen. Net als haar dochters begon Viky al op jonge leeftijd en nu heeft ze niet alleen haar eigen bloemenwinkel in Ursel, in het Belgische Oost-Vlaanderen, maar […]

Read more

Being so dedicated on growing the best quality red roses, we are confident to give our clients and their clients a Quality Guarantee!

Porta Nova

Porta Nova - Supra - Unica - Magna

Everlasting Quality

Services

Service


Porta Nova wil ten allen tijde met klanten meedenken om met elkaar het maximale eruit te kunnen halen. We bieden Prijszekerheid, Aangepaste verpakkingen en de mogelijkheid direct via een live-link onze productie aan uw voorraad te koppelen.

Read more

Promotie


Porta Nova werkt samen met top designers in de wereld. Wij bieden u aan om samen een mooie show neer te zetten waarmee uw klanten geïnspireerd worden.

Read more

Garantie


Dankzij onze extreme focus op kwaliteit bij het kweken van de beste rode rozen, geven wij vol vertrouwen een KWALITEITS GARANTIE aan onze klanten en hun klanten.

Read more