Welkom in de wereld van rozenkwekerij Porta Nova! Een wereld waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar ons bedrijf zich specialist in het rozen kweken mag noemen door onze werkwijze. Respectvol voor mens en milieu met als uitgangspunt absolute topkwaliteit.

Products

News

FRISSE NIEUWE LOOK – INTRODUCTIE VAN PORTA NOVA RED NAOMI

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

SUCCES IS DE SOM VAN KLEINE INSPANNINGEN, DAG IN DAG UIT HERHAALD. MAAR SOMS MOET JE EEN GROTE STAP VOORWAARTS MAKEN. Porta Nova is ’s werelds grootste teler van Naomi-rozen en we doen er alles aan om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Elke dag streven we ernaar om het beter te doen dan de […]

Read more

Once Upon A Time In The West(land). Eerste oogst uit de nieuwe kassen van Porta Nova!

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Beste bloemenhandelaar / bloemist, Zoals u misschien weet, zijn we bij Porta Nova ruim een jaar geleden gestart met de bouw van ons nieuwe kassencomplex. Het complex is nu bijna klaar en de nieuwe planten groeien voorspoedig. Het is tijd om de eerste stelen te oogsten.  De planten zijn vers en nieuw, daarom kweken we […]

Read more

‘LIEFDE HOUDT JE WARM’ – VALENTIJNSDAG MET ALEX SEGURA EN PORTA NOVA-ROZEN

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Subtiele hints over een toekomst in de bloemsierkunst waren al te zien bij Alex Segura toen hij nog een kind was. Hij was terughoudend in zijn uitgaven door het jaar heen om vervolgens al zijn spaargeld te gebruiken om aankopen te doen voor het maken van kerstversieringen thuis. Gewapend met deze liefde voor bloemsierkunst, studeerde […]

Read more

Being so dedicated on growing the best quality red roses, we are confident to give our clients and their clients a Quality Guarantee!

Porta Nova

Porta Nova - Supra - Unica - Magna

Everlasting Quality

Services

Service


Porta Nova wil ten allen tijde met klanten meedenken om met elkaar het maximale eruit te kunnen halen. We bieden Prijszekerheid, Aangepaste verpakkingen en de mogelijkheid direct via een live-link onze productie aan uw voorraad te koppelen.

Read more

Promotie


Porta Nova werkt samen met top designers in de wereld. Wij bieden u aan om samen een mooie show neer te zetten waarmee uw klanten geïnspireerd worden.

Read more

Garantie


Dankzij onze extreme focus op kwaliteit bij het kweken van de beste rode rozen, geven wij vol vertrouwen een KWALITEITS GARANTIE aan onze klanten en hun klanten.

Read more