Welkom in de wereld van rozenkwekerij Porta Nova! Een wereld waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar ons bedrijf zich specialist in het rozen kweken mag noemen door onze werkwijze. Respectvol voor mens en milieu met als uitgangspunt absolute topkwaliteit.

Products

News

Once Upon A Time In The West(land). Eerste oogst uit de nieuwe kassen van Porta Nova!

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Beste bloemenhandelaar / bloemist, Zoals u misschien weet, zijn we bij Porta Nova ruim een jaar geleden gestart met de bouw van ons nieuwe kassencomplex. Het complex is nu bijna klaar en de nieuwe planten groeien voorspoedig. Het is tijd om de eerste stelen te oogsten.  De planten zijn vers en nieuw, daarom kweken we […]

Read more

‘LIEFDE HOUDT JE WARM’ – VALENTIJNSDAG MET ALEX SEGURA EN PORTA NOVA-ROZEN

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Subtiele hints over een toekomst in de bloemsierkunst waren al te zien bij Alex Segura toen hij nog een kind was. Hij was terughoudend in zijn uitgaven door het jaar heen om vervolgens al zijn spaargeld te gebruiken om aankopen te doen voor het maken van kerstversieringen thuis. Gewapend met deze liefde voor bloemsierkunst, studeerde […]

Read more

LANA BATES VERLICHT IPM ESSEN MET EEN PRACHTIG ARRANGEMENT MET PORTA NOVA-ROZEN

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Bovenste foto: De bloemenpresentatie van Lana Bates met Porta Nova-rozen en andere toprozen Van 22 tot 25 januari van dit jaar is de sierteeltwereld op de Messe Essen samengekomen voor één van de grootste beurzen in de tuinbouw, IPM Essen. De FDF World op de IPM was een opmerkelijk aantrekkingspunt waar bloemisten schitterende presentaties gaven […]

Read more

Being so dedicated on growing the best quality red roses, we are confident to give our clients and their clients a Quality Guarantee!

Porta Nova

Porta Nova - Supra - Unica - Magna

Everlasting Quality

Services

Service


Porta Nova wil ten allen tijde met klanten meedenken om met elkaar het maximale eruit te kunnen halen. We bieden Prijszekerheid, Aangepaste verpakkingen en de mogelijkheid direct via een live-link onze productie aan uw voorraad te koppelen.

Read more

Promotie


Porta Nova werkt samen met top designers in de wereld. Wij bieden u aan om samen een mooie show neer te zetten waarmee uw klanten geïnspireerd worden.

Read more

Garantie


Dankzij onze extreme focus op kwaliteit bij het kweken van de beste rode rozen, geven wij vol vertrouwen een KWALITEITS GARANTIE aan onze klanten en hun klanten.

Read more