Welkom in de wereld van rozenkwekerij Porta Nova! Een wereld waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar ons bedrijf zich specialist in het rozen kweken mag noemen door onze werkwijze. Respectvol voor mens en milieu met als uitgangspunt absolute topkwaliteit.

Products

News

Porta Nova voorbeeld voor de sector op gebied van duurzaamheid.

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Begin April was Porta Nova prime time te zien op het nationale nieuwskanaal. Onze land- en tuinbouwsector worstelt om minder afhankelijk te zijn van het gebruik van aardgas en energie in het algemeen met het oog op duurzaamheid, de eindigheid van het Gronings gas en stijgende gasprijzen. De laatste jaren zijn wij als bedrijf ontwikkeld […]

Read more

ZWITSERSE STUDENTEN BLOEMSIERKUNST LATEN ZICH VOOR MOEDERDAG INSPIREREN DOOR PORTA NOVA ROZEN

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Zestien Zwitserse studenten Bloemsierkunst bezochten kortgeleden de rozenkwekerij Porta Nova en kregen de kans om een kijkje te nemen bij de werkzaamheden in onze kassen. Onder leiding van hun docent, de ervaren bloemist Peter Fleischli, ontdekten de studenten wat er zoal komt kijken bij de productie van ’s werelds beste Red Naomi-rozen. Naast een rondleiding […]

Read more

MET PORTA NOVA ROZEN BIEDT BLUMEN DILEK ZIJN KLANTEN TOPKWALITEIT

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

“Bloemen zeggen meer dan duizend woorden”… met deze stellige uitspraak opent de website van Blumen Dilek, een bloemisterij in Berlijn, Duitsland, die 24 uur per dag klaar staat voor zijn klanten. Een team van Blumen Dilek, onder leiding van Murat Arslan, bezocht kortgeleden de kassen van Porta Nova, om kennis te maken met de productie […]

Read more

Being so dedicated on growing the best quality red roses, we are confident to give our clients and their clients a Quality Guarantee!

Porta Nova

Porta Nova - Supra - Unica - Magna

Everlasting Quality

Services

Service


Porta Nova wil ten allen tijde met klanten meedenken om met elkaar het maximale eruit te kunnen halen. We bieden Prijszekerheid, Aangepaste verpakkingen en de mogelijkheid direct via een live-link onze productie aan uw voorraad te koppelen.

Read more

Promotie


Porta Nova werkt samen met top designers in de wereld. Wij bieden u aan om samen een mooie show neer te zetten waarmee uw klanten geïnspireerd worden.

Read more

Garantie


Dankzij onze extreme focus op kwaliteit bij het kweken van de beste rode rozen, geven wij vol vertrouwen een KWALITEITS GARANTIE aan onze klanten en hun klanten.

Read more