Welkom in de wereld van rozenkwekerij Porta Nova! Een wereld waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar ons bedrijf zich specialist in het rozen kweken mag noemen door onze werkwijze. Respectvol voor mens en milieu met als uitgangspunt absolute topkwaliteit.

Products

News

BETUIG EEUWIGDURENDE LIEFDE OP VALENTIJNSDAG MET PORTA NOVA RED NAOMI

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Op Valentijnsdag doen velen hun best om hun genegenheid voor hun geliefden te tonen. Voor deze gelegenheid worden rode rozen alom beschouwd als de beste manier op de liefde te betuigen, omdat bloemen op hun eigen, unieke wijze passie en pure emotie oproepen. De Porta Nova Red Naomi is de beste rode roos die er […]

Read more

INSPIRATIE VOOR VALENTIJNSDAG MET HET PRACHTIGE PORTA NOVA-HART VAN TIMO BOLTE

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Nu Valentijnsdag dichterbij komt, geeft floral designer Timo Bolte ons de nodige inspiratie met een weelderig Porta Nova-hart. Daarnaast vertelt hij waarom rode rozen zoals de Porta Nova altijd favoriet zullen zijn voor Valentijnsdag. Wat is volgens jou, als bekende floral designer, de reden voor de fascinatie met rozen, en dan met name de Porta […]

Read more

Gegarandeerde kwaliteit Red Noami rozen! Ook tijdens de Valentijn.

Posted in - Porta Nova
on
0 comments

Valentijnsdag komt er weer aan! We weten dat dit een erg drukke periode is, waarbij kwaliteit erg belangrijk is. Porta Nova garandeert absolute top kwaliteit rozen. Om de beste kwaliteit  te hebben tijdens deze Valentijns periode, zorgen we ervoor dat dat onze rozen vers geleverd worden en komen daarom ook direct uit de kas. Hierdoor […]

Read more

Being so dedicated on growing the best quality red roses, we are confident to give our clients and their clients a Quality Guarantee!

Porta Nova

Porta Nova - Supra - Unica - Magna

Everlasting Quality

Services

Service


Porta Nova wil ten allen tijde met klanten meedenken om met elkaar het maximale eruit te kunnen halen. We bieden Prijszekerheid, Aangepaste verpakkingen en de mogelijkheid direct via een live-link onze productie aan uw voorraad te koppelen.

Read more

Promotie


Porta Nova werkt samen met top designers in de wereld. Wij bieden u aan om samen een mooie show neer te zetten waarmee uw klanten geïnspireerd worden.

Read more

Garantie


Dankzij onze extreme focus op kwaliteit bij het kweken van de beste rode rozen, geven wij vol vertrouwen een KWALITEITS GARANTIE aan onze klanten en hun klanten.

Read more