Inspiratie

Onze Red Naomi rozen zijn erg populair geworden onder bloemisten en bloemsierkunstenaars. Ze kunnen gebruikt worden in verschillende soorten bloemsierkunst, zoals bruidsboeketten, tafelversieringen, corsages, autodecoraties, boeketten, rouwkransen en decoraties voor feesten en partijen.

En natuurlijk is elke Red Naomi roos een kunstwerk op zich, waardoor zij als een prachtige losse bloem of als indrukwekkend boeket erg populair is om cadeau te geven op Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, Secretaresse dag of bij een diploma-uitreiking.

Daarnaast hebben Red Naomi rozen ontwerpers van over de hele wereld geïnspireerd om mega grote creaties te maken, zoals een 3D hart bestaande uit 1000 Red Naomi rozen. Het ultieme liefdessymbool of een levensgrote bloemenjurk die van x rozen is gemaakt door Joe Massie (link blog items)

Laat ons u inspireren met een collectie foto’s van bloemsierkunst met Red Naomi rozen.

>>> multiple fot galeries

Deel onze foto’s via social media en stuur ons uw persoonlijke creaties met Red Naomi rozen toe, zodat wij deze aan de collectie kunnen toevoegen.

Neem contact met ons op als u ze GRATIS voor uw website of tijdschrift wilt gebruiken, zodat we u materiaal in een hoge resolutie en instructies kunnen toesturen.